12. augusta 2012

...po dovolenke!

Po dlhšej odmlke sa znovu hlásim vo virtuálnom denníku... Nakoľko mám za sebou dovolenku a som oddýchnutá, môžem sa pustiť do článkov, ktoré mám pre Vás pripravené. Dnešný príspevok bude malé info o novinkách, ktoré som si nakúpila a o tom, na čo sa v blízkej budúcnosti môžte tešiť.
Pred pár týždňami som prvýkrát objednávala z amerického eshopu tobi.com dva topy... Prišli mi cca za dva týždne, poštovné bolo 9,95 dolárov. S kvalitou som celkom spokojná, ale aj tak zostáva favoritom asos.com
Na dovolenke som veľmi nemala možnosť nakupovať kozmetiku, hoci som si nejaké suveníry plánovala priniesť...ale v miestnom markete som aspoň ukoristila tri laky na nechty, xi.
Cez víkend bola na návšteve moja sestrička a prišla aj "s pomocníčkou" UD NAKED-kou! Slovo dalo slovo a dohodli sme sa, že sa na určitý čas stane aj mojou pomocníčkou, juchúúúúú!  Ja som pri výmennom obchode síce prišla o moju paletku od Sleek, ale podľa mňa sa vyplatilo! Keď sa dôverne zoznámime, určite Vám dám vedieť moje dojmy z tejto celosvetovo známej beauty ikony!






Prajem príjemný zvyšok víkendu!
AlliceDom

6 komentárov:

  1. ouuu... nerada ti to hovorim, ale ta paleta UD vyzera minimalne podla obrazka ako fejk :-(. Ja som kupila svoju cez ebay a tiez to bol fejk, potom som kupila v Sephore pravu, cize rozdiely tam uz vidim (mam doma obe) a podla obalu to vyzera jednoznacne :-/. Skutocna UD je do bordova a pismena sa tak nenicia, fejk je hnedy a pismena sa znicia okamzite po troske pouzivania... hm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...ďakujem za upozornenie, ale myslím že je OK, je priamo z Paríža zo shopu. A tá farba je skreslená...

      Odstrániť
    2. ;-) tak potom sa ospravedlnujem... ja len radsej pre istotu varujem vzdy, ked mam podozrenie, lebo mne sa podarilo vyhadat peniaze spat a ostala mi aj paleta :-). Takze to bolo len a len dobre myslene, no ale ked je to tak, ako hovoris, beriem spat a tesim sa na fotky licenia ;-). Uzi si paletku, je strasne super!

      Odstrániť
  2. Ďakujem, teším sa z nej a rada si u teba prečítam post o porovnaní tvojich dvoch paliet...fejk a originál...dobrý námet na článok.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že si urobila veľmi dobre s tou výmenou. Tiež by som chcela vyskúšať Naked, snáď sa mi to v budúcnosti podarí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...verím, že áno! Za vyskúšanie určite stojí a po prvom zoznámení uvažujem o kúpe! :)

      Odstrániť