19. augusta 2012

...nový look pre môj blog + TOP 5-ka rúžov




     Je nedeľa a ja trávim svoj deň ešte stále polihovaním s jasmínovým čajom na stolíku, v tichosti a s verným spoločníkom notebookom. Dnes sa bolesť hrdla ešte zintenzívnila a ja som sa stala nemou spoločníčkou mojich spolubývajúcich. Zaujímavé je, že sa ani trošku nesťažujú.... No nič, nech si to užijú, veď ja sa dám dokopy a vynahradím im dni ticha! 
Nakoľko sa snažím odpútať svoju myseľ od sústredenia sa na bolesť, rozhodla som sa obliecť môj blog do nového šatu. Asi sa nikto nebude čudovať, že počas fyzickej indispozície volím práve temné, tmavé odtiene... Možno sa po vyliečení vrátim späť k pestrosti, ale zatiaľ takto... Čo na to hovoríte?


     V nasledujúcich článkoch by som rada popísala produkty, ktoré používam na pery. Postupne sa Vám predstavia rúže, lesky a balzamy, zoradené podľa mojej osobnej obľúbenosti. Ako prvé prišli na rad rúže, rťenky, lipsticky....
Dovoľte mi, aby som Vám prestavila mojich TOP 5 rúžov:

1. Maybelline Color Sensational - 140 Juicy Bubblegum










Nosím ho už vyše roka a stále sa ho neviem nabažiť! Je krásne krémový, nádherný žiarivý odtieň ružovej, lesklý a voňavý! Proste MŇAM! Výdrž je stredná, nakoľko je na mojich perách hydratačný. Pri naturálnom líčení krásne oživí tvár.I LOVE IT!





























2. Milani - 07 Rose Hip










Neónový rúž, perfektný na leto, s krémovou konzistenciou a neuveriteľnou pigmentáciou.  Zo spomínaných rúžov je najmatnejší a aj najdlhšie vydrží. Nosím ho najmä na večer v kombinácii s čiernou, prípadne farebnou linkou odtieň.
















3. Catrice Ultimate Shine - 080 Corallicious Pink














Okolo ružovej podľa mňa ani nešiel... je tiež krémový, lesklý so shimerom do zlata, veľmi príjemný na perách.



























4. Chanel Rouge Allure - 59 Nude




Veľmi podobný Catrice rúžu. Povedala by som, že veľmi dobrá alternatíva tejto drahej verzii. Veľké rozdiely nevidím, akurát Catrice je krémovejší a oveľa lacnejší. Výdrž tohto konkurenta je trošku väčšia, ale tiež to nie je žiadna bomba!

















5. Avon -



 mám ho už strááášne dlho, určite by som ho už ani nemala používať, ale nechce sa mi s ním rozlúčiť! Odtieň Vám už neprezradím, pretože na ňom nie je vidieť. Farba je perleťovo lesklá ružovo, hnedo zlatá...

































Kiss!!

AlliceDom








6 komentárov:

  1. Po tom prvom sa určite poobzerám, vyzerá super :) Ani ten druhý nevyzerá zle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten prvý môžem len doporučiť, a ak zbieraš body v DM, v augustovej zľavovej knižke je za polovicu :) Určite daj vedieť, ako sa ti nosí... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa ten Chanel zda trochu matnejsi ako Catrice, ale mozno je to len fotkou :-). Kazdopadne tato farba u mna vyhrava z tejto ponuky, lebo teraz mam nejaku velmi velku tuzbu po zlatistych odtienov vo vsetkom... to asi ta jesen :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je trochu matnejší... Mám aj ja rada zlatisté odtiene aj preto, že mi pristanú:D Som totiž jesenný typ ( vo farebnej typológii ), asi ako ty...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. lajk na novy sat blogu, mne sa paci :) a ruziky...super ze si vytiahla tuto temu, ja mam s nimi kriz. Ale asi najblizsia navsteva drogerie bude kvoli ruzom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za lajk :) a skús v drogérke aj tie maybelline rúže, podľa mňa sú super...

    OdpovedaťOdstrániť