14. augusta 2012

Essence stay all day




...tieto krémové tiene ma neuveriteľne prekvapili,...ale poďme pekne poporiadku!

     Nedávno som navštívila DM-ku za účelom kúpi plienok a čistiacich prostriedkov a , samozrejme, zastavila som sa aj pri stojanoch s dekoratívnou kozmetikou. Potrebovala som riasenku. Vybrala som si Max Factor-ku, ale o tej inokedy. Výpredaj essence som si všimla skoro až pri odchode a teraz viem, že by ma mohlo mrzieť, keby si nekúpim ich dlhotrvácny krémový tieň stay all day, ktorý bol tiež vo výpredaji a zaujal ma odtieň 05 - CAMP ROCK. Je úúúúžasnýýýý! Dúfam, že sa Color Tattoo neurazia, ale sú len slabým čajíčkom oproti tomuto nenápadnému konkurentovi.
Farba je krásna studená kovová zeleno-šedá... Ťažko opísať odtieň, na viečku mi príde aj do modra,...skrátka záhadná farba, ktorá skutočne vydrží celý deň. Má kovový lesk a zároveň obsahuje drobučké strieborné trblietky. Krásne sa nanáša, ja som použila štetec a vôbec sa mi nerobili fľaky. Rovnomerne sa roztierala, rýchlo uschla a už sa nepohla! Držíí skutočne ako pribitá! 

Ako zatiaľ jediný krémový očný tieň má u mňa 
10 bodov z 10 !

Objem: 5,5 g.
Spotreba: 12M.
Cena: po zľave 1,85 €.







...po 5 hodinách sú ako po nanesení!

PS: vypredávajú sa posledné skladové zásoby,pretože prichádzajú nové produkty, takže ak máte chuť vyskúšať tieto tiene, poponáhľajte sa!!!

Prajem krásny deň! 

AlliceDom

4 komentáre:

  1. ja mám odtieň glamy goes to a je to tá krásna svetlá kremová farba a som s ňou veľmi spokojná, sú fakt super ako podklad pod očné tieňe alebo samostatne na rozžiarenie oka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby som o ich kvalitách vedela skôr, kúpim si aj iné odtiene... :)

      Odstrániť
  2. Ano, velmi su super, aj ja som ich uz chvalila :-). Som velky fanusik kremovych tienov, preto ked vidim nejaky dobry, proste nevaham... k svojmu som sa sice dostala len nahodou (vypredaj), ale vobec nelutujem. Keby mali este sirsi vyber farieb, bola by to uz uplna pecka! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...ja som dlhšiu dobu krémovkám nevedela prísť na chuť, a ešte po negatívnej skúsenosti s Maybelline Color Tattoo, som rezignovala a neskúšala... Náhoda však prispela k tomu, že mám medzi nimi svoju jednotku! :)

      Odstrániť