3. júla 2012

Rimmel LYCRA PRO

...na ceste z pošty som sa zastavila v 101-ke, že si kúpim bázu pod make up z Dermacolu. Mala som zľavové kupóniky a chcela som ju vyskúšať, keď je toľko chválená...Som veľmi zvedavá, či udrží make up na mojej mastnejšej T-zóne a ešte v týchto horúčavách....dám vedieť! Pri pokladni mi pani ponúkla laky v akcii dva za cenu jedného a ja som samozrejme neodolala, ale dobre som urobila....



Rimmel LYCRA PRO 
so systémom proti vyblednutiu, maxi štetčekom, vraj vydrží 10 dní!


400 BLUE VOGUE
je nádherný tmavý atramentový lak, ktorý kryje ... sadnite si! ... v jednej vrstve! Skutočne som bola prekvapená a to mám gelové nechty sýto ružové... Super sa s tým veľkým štetčekom pracuje a do 5 minút bol úplne suchý, a to bez použitia akéhokoľvek sušiča! Okrem toho je nádherne lesklý aj po zaschnutí a krásne zužuje ten tmavý odtieň nechty. Odo mňa má 10 bodov z 10!
PS: bez podkladového laku ho ani neskúšajte!





500 PEPERMINT
je pastelovo mentolový odtieň, ktorý teraz frčí a ja som ešte taký nemala. Krycia schopnosť je oproti tmavému kolegovi o stupeň horšia, ale aj tak výborná, lebo úplne kryje v dvoch vrstvách, nerobí pásy a tak isto rýchlo schne a do krásne leskla! U mňa má 9 bodov z 10!














Ešte som Vám chcela predstaviť nášho včerajšieho hosťa!

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Ten lak v barvě mint je nádherný :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...ja sa s ním zatiaľ začínam zžívať, mám radšej tmavé laky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lycry považuju za jedny nejlepší (ne-li nejlepší) z drogerijních luhů a hájů, rozhodně bych být tebou pořídila další odstíny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ...musím s Tebou súhlasiť, momentálne sú rozhodne najlepšie, aké som z drogérkových vyskúšala a určite nie sú posledné...:)

    OdpovedaťOdstrániť