10. júla 2012

Dramatic Lash Kit BROWN LASHIES od e.l.f. - recenzia




Dnes Vám prinášam moje dojmy z umelých mihalníc od značky e.l.f.







Balenie: klasické mihalničkovské balenie jedného páru mihalníc, vrátane lepidla, ktoré v bežnej praxi ihneď odhadzujem do koša, ale kvôli recenzii som ho teda chcela vyskúšať... bolo zrazené, takže som to neriskla a šup s ním medzi odpadky!

Mihalnice: ja som si objednala hnedé ( aj keď nedopatrením ), sú tmavo hnedé, krásne lesklé, jemnučké s pásikom vo farbe mihalníc. Boli dosť "zapatlané" od lepidlo a chvíľku mi trvalo, kým som ich úplne vyčistila a mohla aplikovať.Trošku strapaté, nedržia celkom symetrický tvar, ale na druhej strane to pôsobí prirodzene, nie ako umelá bábika, takže oceňujem! 





Aplikácia: Pracovalo sa s nimi dobre, sú prispôsobivé, mäkučké, nič ma neškriabalo ani nepichalo v oku. Mne neobídu celé viečko. Bez linky bolo trošku vidieť, že nie sú "moje", takže odporúčam aspoň tenučkú linku. Pre prirodzený vzhľad hnedú, pre dramatickejší "look" čiernu. Hnedé skutočne bežným okom nerozoznáte od prirodzeným. Pre výraznejší pohľad ich stačí prebehnúť čiernou špirálou!


Záver: tieto umelé mihalnice môžem doporučiť ako veľmi prirodzené, cenovo dostupné, aj pre "začiatočníčky"...
Odo mňa majú 8 bodov z 10!

7 komentárov:

  1. To zní i vypadá hezky.. asi někdy vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cakam aj ja na nejaku vhodnu prilezitost, kedy si nejake mihalnicove pridavky nalepim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej, skvela recenzia...ja mam pri umelych mihaniciach problem, ze nie su makke, ako si napisala a potom ma skriabu, alebo sa odlepuju...inak mas skvely blog, davam ti follow :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná recenze :) ikdyž já nemám ráda nalepovací řasi mám svých celkem dost a mám je i husté takže to ani nějak nepotřebuji :) ale máš zajímaví blog stávám se tvým Follow doufám že se podíváš i ty na ten muj :)
    http://fuck-my-life-yeah.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekne ďakujem za Vaše komentáre a zdieľania, teší ma Vaša priazeň. Ja sama si denne umelé riasy nelepím, mám svoje dosť husté aj dlhé. Ale mám ich pre zvláštne príležitosti, alebo pre prípad, že ma chytí chuť mať trošku viac sexi pohľad... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ja som si objednala,čakám kým prídu :)Veľmi pekná recenzia :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...budem rada, ak mi napíšeš tvoje dojmy... :) a ďakujem!

      Odstrániť