24. júna 2012

Sleek make up




..dorazila zásielka! Objednala som si z oficiálnej stránky sleekmakeup.com nejaké produkty a už som sa nevedela dočkať, kedy ich vyskúšam... Čítala a pozerala som na ne dosť recenzíí a tak som aj ja chcela otestovať, aké naozaj sú!

MINERAL BASED EYE SHADOW PALETTE
odtieň AU NATUREL 601
Obsahuje 12 farieb očných tieňov v neutrálnych farbách,
z toho 9 matných, 1 perleťový a 2 s lesklými mikročiastočkami vo farbe tieňu.
Kvalitatívne sú úplne úžasnééé, maslové, silne pigmentované, výborne držia ( aj keď som ich skúšala len s bázou pod očné tiene :) ) a najviac ma zobral čierny tieň, ktorý je taaaak čierny, že som ho začala používať ako linku na oči.... je jemnejšia ako gelová očná linka a oko nie je tak dramatické a pritom nádherne orámované, aaaaaaaaaach! U mňa táto paletka jednoznačne obsadila prvú priečku môjho súkromného rebríčka, čiže mu dávam 10 z 10 bodov!

PRESSED POWDER superior cover
odtieň BRONZE 105
Tento púder som si objednávala ako bronzer, takže ma tmavý odtieň veľmi neprekvapil...čo sa týka jeho kvality, je krásne najemnúčko pomletý, skutočne zamatový, je tiež veľmi silno pigmetovaný a ako púder je možno úžasný, ale ako s bronzerom som sa ešte nenaučila celkom s ním pracovať...ťažko sa rozpracováva dostratena a na mojej pokožke mi trošku robí nerovnomerné zafarbenie.. Takže zatiaľ sme sa neskamarátili, ale dúfam, že sa to časom zmení.
Hodnotím zatiaľ priemerne, v stupnici od 1 do 10 číslom 6!
Lesk na pery  GLOSED spf15
odtieň Rumour 971
Je krémový, úplne bez perlete, krásne mliečny. Výborne hydratuje a nezanecháva nepríjemný lepkavý pocit, takže sme sa ihneď skamarátili. Nádherne vonia, ale farebne sa tento odtieň veľmi nepresadí, je neutrálny a skôr nude odtieň. Inak balenie dosť malé ( 5 ml ), som zvyknutá na väčšie, ale zase nazaberie toľko miesta v kabelke! :D Hodnotím v stupnici do 10 číslom 8.

Ako darček som dostala milunký malinký leštík na pery Sleek lip gloss high shine odtieň in your dreams 738,
ktorý sa dá zavesiť napr. na mobil... Je krásne pigmentovaný, hustý a táto farba mi naozaj sadla, je so zlatými odleskami a na lesk na pery dosť dlho vydrží na perách, povedala by som, že je ako leskorúž. Hodnotím číslom 8.

            

4 komentáre:

  1. super si si nakúpila:) ja som ešte sleek nevyskúšala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...aj ja som sa dlhšie odhodlávala, ale teraz som rada a môžem len odporúčať, najmä tú paletku očných tieňov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chystám se koupit paletku a nějak vůbec nevím jakou.. :D Ta Au Naturel je moje favoritka.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. chystám sa tiež niečo objednať, ale metie ma platba. ja som zvyknutá na paypal:) mohla by si mi poradiť? ďakujem;)

    OdpovedaťOdstrániť