5. septembra 2014

Gosh Forever eye shadow - recenzia

Len včera mi do poštovej schránky dorazil malý balíček, v ktorom ma čakalo milé prekvapenie..., vodeodolný metalický tieň na oči od Gosh.
Nakoľko ma odtieň tohto beauty výrobku úplne dostal, musela som ho otestovať a svoje dojmy Vám ihneď zverejniť.
Už balenie ma dostalo svojou krásnou metalickou šedo-modro-ružovou farbou. Odtieň je síce 07 Blue, podľa mňa prevláda metalická šedá, ktorá je ako stvorená na jesenné variácie. Konzistencia tohto tieňa v jumbo ceruzke je jemná mäkká, veľmi dobre sa na viečku roztiera dostratena a po zaschnutí drží ako betón.
Ja som ju použila ako podklad na pohyblivé viečko a pomocou tieňov Limit, Nooner a Darkside z paletky Urban Decay Naked3, som vytvorila jemné dymové líčenie, ktoré som zakončila už len maskarou od Gosh - Darling Lashes.

Moje hodnotenie: nemám čo vytknúť... Výdrž, konzistencia, odtieň, balenie na jednotku. Dávam 10 bodov z 10.










AlliceDom

2 komentáre:

  1. Ahoj. Možno je to trúfalé, ale dovolila som si zahrnúť tento blog do štafety Liebster award TAG a som celkom zvedavá na Tvoje odpovede. :-) Je to 11 otázok a má to pomôcť objavovať nové blogy i propagovať ten Tvoj. Čo Ty na to?
    http://awards4beauty.blogspot.sk/2014/09/liebster-award-tag.html

    K článku... je to veľmi pekný tieň. Aj líčenie Ti pristane. Ak je tieň taký dobrý, ako píšeš, asi si ho kúpim aj ja. Mám v poslednom čase rada tieto ceruzkové tiene. Používaš aj teplejšie farby? Mám pocit, že k Tvojim očkám by sa hodili aj také.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Za nominaciu dakujem... Obvykle používam teplé odtiene, alebo kombinaciu studenych a teplych... :)

    OdpovedaťOdstrániť