24. októbra 2012

BB CREAM od Gosh Cosmetics

Pekný podvečer Vám prajem!

     V poslednom období zaplavil beauty trh kopec produktov z označením "BB"... Určite nikomu nemusím vysvetľovať, čo pod krémom tohto typu máme očakávať. Trend "viac produktov v jednom" k nám prišiel z ázie a neobišiel asi žiadnu dámu, ktorá sa aspoň trochu zaujíma o dekoratívnu kozmetiku a navštevuje drogérie, či parfumérie. Ja som mala možnosť vyskúšať novinku od dánskej firmy Gosh, ktorá priniesla na slovenský trh tento produkt len nedávno. Od 1. septembra si v sieťach parfumérií Funn môžte zaobstarať BB Cream Gosh, ktorý v sebe spája denný krém, podkladovú bázu aj make-up v jednom kroku. K dispozícii je v piatich odtieňoch, od svetlého až po čokoládovo-hnedý. Mal by byť vodeodolný a obsahuje SPF 15.



A čo nato moja pleť?
Testovala som ho v odtieni 03 Warm Beige, teda akýsi stredný odtieň. Moja pleť je počas leta tmavšia a pehavá a počas zimy bledá. Momentálne je mi tento odtieň akurát, ale onedlho mi už bude tmavý. Aj keď musím povedať, že rozpracováva sa veľmi dobre a vie sa farebnému odtieňu pleti čiastočne prispôsobiť.
Konzistencia: 
Je jemnej krémovej konzistencie a skutočne krásne hydratuje. Trochu som sa teda obávala výdrže na mojej čiastočne mastnej pleti, ale celkom príjemne ma prekvapil. Po jeho nanesení sa vždy prepudrujem a pôvodný nelesklý vzhľad mi vydrží v priemere 4 - 5 hodín. Ale to je u mňa bežné aj pri klasických make-upoch.
Krytie: 
Po zapracovaní do pleti, pri ktorom ja osobne používam štetec, sa správa ako make-up. Rozdiel nespoznáte. Skutočne krásne zjednocuje farebný tón pleti a prekrýva aj drobné nedokonalosti.
Objem: 30 ml.
Cena: 12 euro.





Zhrnutie:
Ja som si ho veľmi obľúbila a rozhodne mi uľahčuje rannú rutinu, moja pleť je vďaka jednému kroku hydratovaná a krásne zjednotená. Určite stojí za vyskúšanie!
Hodnotenie: udeľujem mu 8,5 bodov z 10 !



sutaz BB cream



Aká je Vaša skúsenosť s produktmi typu BB Cream?

AlliceDom

4 komentáre: