10. novembra 2012

GOSH Quatro Eye Shadow - Q 57 Tempting Purple

Pekný deň Vám prajem!  

     Očné tiene od Gosh určite nevidíte po prvý krát v tomto článku. Dekoratívna kozmetika tejto dánskej značky je nám všetkým známa najmä zo siete parfumérií Fann. Ako novinku na túto jesennú sezónu si GOSH Cosmetics pripravil nové  farebné odtiene paletky štyroch očných tieňov v rôznych farebných kombináciách. Mne sa naskytla možnosť vyskúšať dve z nich.
Prvá paletka je v aktuálnych jesenných fialových farbách. A druhú vám predstavím už v nasledujúcom článku. Už teraz vám však prezradím, že je v zlato zelených farbách a zamilovala som sa do nej!


Balenie:
Elegantné čierne okrúhle, s logom výrobcu a priehľadným vrchným plastovým viečkom, k dispozícii je aj obojstranný aplikátor. Obsahuje jeden bledučko fialový perleťový očný tieň vhodný na zvýraznenie a rozjasnenie očného viečka, dva rôzne intenzívne odtiene fialovej, ktoré určite využijete na tieňovanie oka. Štvrtý tieň je tmavý, šedý s perleťovými fialovými čiastočkami. Zvýrazní a dodá doraz vášmu líčenie. Obsah: 3 g.

Aplikácia: 
Tiene majú jemnú maslovú konzistenciu. Hoci sú práškové, pri dotyku prstom mám pocit, akoby boli z časti krémové. Pri nanášaní štetcom sa neprášia, sú pekne pigmetované so slušnou výdržou. Pre výraznejšie odtiene a sýtejšie farby sa mi osvedčila aj aplikácia prstom. Dobre sa s nimi pracuje, dajú sa pekne blendiť aj vrstviť.

Spotreba: 24m.
V predaji od: 15. november 2012.
Moje hodnotenie:
Kvalita týchto očných tieňov je veľmi dobrá, nie je to však môj top. Preto ju hodnotím 8 bodmi z 10!




4 komentáre:

  1. toto quatro vyzerá veľmi fajn aj líčenie je veľmi penké ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Závidím, v ČR gosh nemáme, hned jak budu na slovesnku ho chci koupit, miluju jejich pudry, bronzery.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám tiež quatro tiene ale prave ine odtiene, a su super :) a to líčenie je fakt užasne !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tieto som ešte neskúšala, ale vyzerajú super! A líčenie si zvládla perfektne :)

    OdpovedaťOdstrániť