9. novembra 2012

Glamour highlighting Dermacol

Príjemný jesenný deň!


     Ešte nedávno som v mojej bežnej rutine nepoužívala žiadny produkt na zvýrazňovanie....a teda rozjasňovanie, hoci som dobre vedela, že ho erudované blogerky a youtuberky ospevovali a vyzdvihovali. Nebudem sa vyhovárať...., ale na jednej strane som nenatrafila na žiadny produkt s nálepkou rozjasňovač, ktorý by ma zaujal a na druhej strane sa mi to zdalo zbytočné.
Pred pár týždňami som mala trošku času a v drogérke som prezerala stojany s dekoratívnou kozmetikou, keď mi do oka padla maličká čierna krabička so zvláštnym lesklým obsahom a so zvedavosti som ju chcela preskúmať. Po nanesení na chrbát ruky som zostala milo prekvapená z nevtieravého lesku, jemnučkej perlete a nádhernej slonovinovo-mušľovej farby... Láska na prvý pohľad! Cena okolo dvoch eur mi prišla priam smiešna a tak som hrdo putovala ku pokladni s mojim prvým oficiálnym rozjasňovačom...



Dermacol Rozjaňujúca lícenka Glamour



Obal: Čierna plastová krabička s priehľadným viečkom. Šikovné malé balenie... Milo ma prekvapilo, že na spodnej strane sa ukrýva zrkadielko a malý štetček, takže rozjasňovať môžem kedykoľvek, aj na cestách...
Konzistencia: Samotný highlighter je práškový, veľmi podobný očnému tieňu, jemnulinko namletý, maslový.
Aplikácia: Malé množstvo nanášam zásadne prstom na miesto, ktoré potrebujem alebo chcem rozjasniť alebo zvýrazniť. Nie je však vylúčená ani aplikácia štetcom, či iným aplikátorom.
Subjektívne výhody: Má oldschoolovú vôňu, nádhernú farbu, krásne zvýrazňuje bez toho, aby sa dané miesto príliš lesklo a je výborný na bežný deň! Nakoľko je púdrový, vyhovuje aj mojej mastnejšej pleti a odraz svetla je presne podľa mojich požiadaviek a dnes si už bez neho moju make up rutinu neviem predstaviť!
Moje hodnotenie: Aj napriek tomu, že ho neviem porovnať s inými kolegami s brange, u mňa je top a dávam mu 10 bodov z 10!






Máte svoj obľúbený rozjasňovač?

AlliceDom


8 komentárov:

  1. olala, tak toto som si v stojane este nevsimla. tusim to napravim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kočky smelo do toho, za vyskúšanie stojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Follow me i'll always follow back!

    theblondethings.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je boží, také ho doma mám. :) Jen s ním neumím tak hezky pracovat jako ty. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A kde si ho prosim ta zohnala? Mne uz dochadza a v drogerke som ho uz nevidela. A ked hovoris, ze bol za 2 eura, tak to bude urcite vo vypredaji a asi s nim koncia. Cim ho nahradim, ved je genialny :( Vdaka Vanesa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho kupovala v 101ke... Skús pozrieť, možno ho ešte budú mať...

      Odstrániť