11. novembra 2012

FREEMAN Kaolínoová pleťová maska mäta a citrón

Zdravím Vás s prianím príjemného zvyšku víkendu...!  

     Nedeľa je ideálny deň na pedantnejšiu starostlivosť o pleť a vrámci relaxu si zvyknem aplikovať pleťovú masku...
Nie je tomu tak dávno, čo som na blogu VeVe čítala oslavnú recenziu na pleťové masky od firmy Freeman. Nakoľko ma veľmi zaujali, tieto malé zázraky na čistenie a stiahnutie pórov, bola len otázka času, kedy som si ich aj ja zaobstarala. Moja milá susedka ich objavila v 101 drogérie v Banskej Bystrici a ponúkla mi, že mi ich zakúpi. Vybrala som si avokádovú a citrónovo-mätovú. Prvú som odskúšala a putovala sestre, ja som si ponechala citrónovú a dnes vám ju predstavím...


Balenie: Zaujímavé farebné, 150 ml v tube. Systém - vytlač si koľko potrebuješ... Na obale sa píše: "Táto detoxikačná maska je obohatená extraktom z mäty a citrónu, ktorý ukľudňuje problematickú pleť, redukuje produkciu mazu a zmenšuje vzhľad pleťových pórov. Ideálna pre T-zónu tváre mastnej pleti."
Aplikácia: Skúšala som nanášať masku prstami, ale lepšie sa mi osvedčila aplikácia štetcom na masky, ktorý mám z Oriflame... Je to rýchle a nanesiem rovnomerné množstvo na celú tvár... Samozrejme, vyhýbam sa očnému okoliu.
Konzistencia: je hustá, krémová. Po vytlačení z tuby som mala pocit, že až veľmi hutná, ale ľahko sa poddala a nechala sa rozotrieť po pleti. Pri nanášaní príjemne chladí. Je to ten typ masky, ktorá na tvári úplne zaschne, akoby bola zo sadry, stvrdne výraz tváre a pri pohybe mimických svalov sa až popuká... To je ideálny čas na umytie vlažnou vodou..
Výsledok po aplikácii: waaaw! Moja pleť zostáva jemnučká, bez zbytočných odumretých častí kože a najmä, póry sú nádherne zúžené, a akoby mávnutím čarovného prútika, takmer neviditeľné. Milujem ten pocit! Samozrejme, že pleť v takomto osvieženom stave nevydrží večne, preto je súce minimálne jeden krát do týždňa aplikáciu opakovať.
Cena: cca 6,- euro.
Moje hodnotenie: zatiaľ najlepšie čistiaca a detoxikačná pleťová maska akú som vyskúšala. Bodík však strhávam za jej umelú, až saponátovú vôňu. Hodnotím 9 bodov z 10!







Používate masky?

AlliceDom


2 komentáre:

  1. Já masky nepoužívám, přijde mi to zbytečně zdlouhavé to mít na obličeji, mámmnohem raději klasické krémy nebo nic.

    OdpovedaťOdstrániť