7. novembra 2012

BB Cream od SKIN79

Príjemný dobrý deň!

     Tento rok som na mojej pleti vyskúšala niekoľko krémov s nálepkou "BB".... Sama za seba musím povedať, že ma veľmi oslovili produkty tohto typu, pretože sú pre mňa praktické, moja pleť je spokojne hydratovaná, pekne zjednocujú a pri rannom ponáhľaní mi stačí použiť len jeden produkt namiesto niekoľkých... Bežne dostupné drogérkové BB Creamy ma však neuspokojili na 100 % a veľmi som túžila vyskúšať "pravý" ázijsky Beblesh Balm, o ktorým som čítala na nejednom blogu... Klikla som si teda na stránku www.bbcreamshop.sk, o ktorom som sa dozvedela práve na mnohých blogoch a za "vlastné" som si objednala jeden, ktorý ma na základe subjektívnych kritérií najviac zaujal. Veľmi pri výbere oceňujem rozdelenie BB Cream-om podľa typov pleti. Vybrala som si BB Cream od SKIN79, ktorý má nasledujúce funkcie:


 Ekologické zloženie zaisťuje hladkú pokožku
- Poskytuje celodennú hydratáciu  
- Rýchlejšie vstrebávanie pokožkou
- Na pokožke ho nie ani cítiť
- Krásne zmatňuje pokožku   
- Vita-V komplex s piatimi dôležitými vitamínmi pre ešte zdravšiu pleť
- Zakrýva pigmentové škvrny, akné a iné nedostaky pleti  
- Regeneruje pokožku a redukuje jemné vrásky a akné
- Obsahuje Arbutín pre vyrovnaný tón pleti
- Poskytuje lepšiu kontrolu mazotvorby v priebehu dňa
- Poskytuje najlepšiu ochranu proti UVA a UVB lúčom prostredníctvom SPF50

Vybratý BB Cream som v priebehu niekoľkých dní mala vo svojej schránke a skutočne som sa ho nevedela dočkať... Moje prvé dojmy boli veľmi zmiešané. Okúzlilo ma nádherné luxusné balenie, ktoré pridalo na mojej zvedavosti, čo za zázrak sa ukrýva vo vnútri tohto skvostu. Zlatým aplikátorom som na chrbát ruky naniesla malinkú slzičku produktu a zistila som, že je veľmi bledý. Trošku ma to sklamalo, pretože som ho chcela začať intenzívne používať a pomyslela som si:" ...ups, zase mi odtieň nesadol!" Ale trošku som sa unáhlila. Po jemnom rozotretí na ruke sa krém krásne vsiakol a príjemne sa farebnému tónu pleti prispôsobil. Po úplnom zapracovaní do pokožky som zistila, že jeho krycia schopnosť je skutočne výnimočná. Na jednej strane jeho béžový odtieň vyretušoval všetky začervenania. Na druhej strane má takú výbornú kryciu schopnosť, že o zjednotení pleti tu nie je ani reči... Tento krém zakryje všetky nedokonalosti, ktoré na povrchu tváre máte, má skutočne matný finish a tvár po jeho aplikácii pôsobí ako tvár porcelánovej bábiky. Veľmi mi to pripomenulo japonské gejše... Alabastrová pleť bez jedinej chybičky..., teraz už viem ako to robia. Mne osobne však takto dokonalo farebná pleť prekáža a príde mi neprirodzená, preto som v momente siahala po bronzeroch a lícenkách a kontúrovala o dušu... Výsledok bol skutočne krásny! 
Pocit na pleti je veľmi odlišný od klasického make upu. Vôbec som nemala pocit zaťaženia, zadusenia pleti a skutočne ho vôbec necítim. Akoby som na tvári nič nemala. V priebehu dňa som sa niekoľkokrát pomýlila a prešla si rukou po tvári, ako keď som odlíčená, pretože som si to neuvedomovala... Našťastie som si vzhľad nepokazila, drží super.  Trošičku mám však pocit, že až vysušuje, čo je pri mojom mastnejšom type pleti až nemožné, ale je to tak. Preto by som ho bez problémov odporučila aj na problematickú pleť, pretože si podľa mňa hravo poradí aj s vyrážkami....
Výdrž je niekoľko hodín, po prepudrovaní aj celý deň.

Jeho cena na eshope: 20, 49 eura ( + 1,50 poštovné ).
Okrem toho som dostala niekoľko vzoriek na vyskúšanie...

Moje hodnotenie je 10 bodov z 10!



Pred a po nanesení...



Už ste skúsili "pravý" BB Cream?






 AlliceDom


7 komentárov:

  1. Pravý BB som ešte neskúšala, ale vyzerá dobre!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tý jo, na pleti vypadá docela pěkně! :) Já teď čekám na nějaké vzorky, co mi mají přijít.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto je nejlepší recenze na BB cream co jsem četla a hlavně jak jsi nafotila pleť před i po. Ten rozdíl je maximální. A taky jsem na tenhle web s bb creamy koukala a chtěla jsem si vzít tento, ale v růžové. Už asi neváhám. Mají tam opravdu nej nabídku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z vlastnej skúsenosti odporúčam, a ak si vyberieš ten správny k tvojmu typu pleti, budeš spokojná.... Už ho nejaký čas používam a musím povedať, že sa celý deň nemusím o pleť starať, pretože je tak dokonalá, ako som ju ráno naniesla...a to predtým som sa niekoľkokrát do dňa musela prepudrovávať... Zvyknem si ho však ešte premiešať s garnier bb creamom pre zmiešanu pleť, aby bol odtieň trošku tmavší... :)

      Odstrániť
  4. Skvělá recenze. Nyní váhám mezi oranžovým a zlatým. Mám smíšenou pleť, ale trošku se obávám vysoušení, zase se mi líbí krytí u tohoto. Tvoje pleť vypadá krásně. Ještě uvidím.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Výborne. Toto bola posledná recenzia, čo som si o tomto bb creame prečítala a teraz si ho idem objednať! :) Ešte som sa nestretla s tým, že by sa niekomu nepáčil.
    Mimochodom, výborná recenzia, naozaj helpful a výstižná. :P
    V.
    http://middleclassdays.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť