26. júla 2012

Nail Polish e.l.f. - recenzia

...trošku s meškaním, ale predsa! Zhodnotenie pomocníka na moje pazúriky od e.l.f....
Nelakujem si nechty práve často, nakoľko mám gelové....ale keď ma aktuálny dizajn omrzí, dám im nový šat. Mám rada trblietkové laky, lebo trošku zafixujú farebný lak a dlhšie vydržia bez lúpania.


 Poďme ale konkrétne na lak na nechty 
e.l.f. Nail Polish, v odtieni 1572 Golden Goddess.
Tento lak je klasický, už spomínaný trblietkový lak s dvoma "druhmi" trblietok. Obsahuje drobučké lesklé čiastočky, jemnejšie ako piesok,  povedala by som prach... A druhé väčšie holografické šesťuholníky, ktoré sú tiež maličké, priemer nemajú ani milimeter, takže nehrozí zatrhovanie siloniek pri obliekaní, alebo tona vrchného nadlaku, aby bol necht hladký. Je dosť hustý na to, aby stačila jedna vrstva, a zároveň dosť tekutý, aby sa dal pohodlne nanášať. Schne priemerne, úplne do 20 minút. Výdrž laku na gelových nechtoch je samozrejme dlhšia ako na prirodzených, takže viem zhodnotiť len tú a to na 3 dni bez porušenia ( a to nemám pani na pomoc v domácnosti, ani umývačku riadu ).
Štetček je mäkký a podlhovastý, veľmi šikovne sa s ním pracuje.
Objem: 10 ml.
Cena: 2,49 
Spotreba: 6 m ( aj keď u laku na nechty pre mňa irelevantné! ) 
Moje hodnotenie: 8 bodov z 10!



Použila som ho na vytvorenie looku, ktorý som si pracovne nazvala " Letná nočná obloha". Zhodnoťte vy.... :)











Čítame sa nabudúce...! :)
AlliceDom 

24. júla 2012

...chcem sa len podeliť o radosť z balíka, ktorý ma čakal pred dverami...
asos.com je môj najobľúbenejší eshop, poštovné je "free" a balík príde max. za 10 dní! The best!
minipeňaženka + šatičky, resp. top



Prezraďte v komentároch Váš obľúbený eshop... :)


AlliceDom

22. júla 2012

Eye shadow base - trio recenzia

Na úvod snáď...asi každá z nás vie, na čo podkladová báza pod očné tiene slúži, ale predsa...základom je, aby nám tiene vydržali čo najdlhšie, bez zlievania sa do ohybov viečka, rozmazávania sa či "miznutia" farby. Zároveň by mali zvýrazňovať a zintenzívňovať sýtosť očných tieňov a vyhladiť očné viečko.. Podľa týchto kritérií som ich aj hodnotila.
Bez ďalších zbytočných "omáčok" sa pustím do zrecenzovania a porovnania troch podkladových báz pod očné tiene, ktoré vlastním a používam... 








essence - eyeshadow base

Patrí medzi známe produkty drogérkovej značky, ktorú kupujem v DM-ke, dostupná cenovo, moja prvá podkladová báza na oči.
Vyhovuje mi na nej, že je zároveň jemne krycia, tiene naozaj zvýrazní a zintenzívni, a aj keď vydržia dlhšie, 12 hodín to zase nie je!
Objem: 4ml, spotreba: 6m.
Cena: cca 2,-  €
Moje hodnotenie: 5 bodov z 10!




e.l.f eyelid primer - odtieň golden

Krásna zlatistá farba ma naozaj baví a teraz v lete mi sedí, aj keď po roztretí nie je až tak viditeľná. Pekne vyhladzuje, zvýrazňuje farbu tieňov a výdrž tieňov s touto bázou je stredná.
Moje hodnotenie: 6 bodov z 10! Ale tá cena, skutočne smiešna, ha.
Objem: 5 ml, spotreba: 12m.
Cena: 1,99 €




NYX HD eye shadow base

Táto báza je spomedzi mojich troch najlepšia... Je neviditeľná, krásne vyhladzuje očné viečko, tiene na nej najdlhšie vydržia a farby sú krásne sýte. Stále však čakám na niečo, čo mi "priklincuje" očné tiene naozaj na celý deň, takže plný počet nedostane, ale u mňa "doma" prvenstvo má...!
Objem: 8g, spotreba: 9m.
Cena: $5.99 
Moje hodnotenie: 8 bodov z 10!

Aplikované...,


roztreté...,

po 2 hodinách na ruke!










nanesený tieň,





















Po umytí mydlom a vodou.

Krásny zvyšok víkendu prajem!
 AlliceDom



       

19. júla 2012

Niečo na líčka od e.l.f. - recenzia





...už dopredu sa ospravedlňujem za odmlku, ale deje sa toho okolo mňa dosť veľa nového a nemala som stihu. Som späť s double recenziou na "vecičky" na líčka od e.l.f.!
Prvým preklepovaným je štetec na kontúrovanie alebo lícenku, Blush Brush e.l.f.


"Technické parametre" :) : dĺžka štetca je 17 cm, z toho štetinky majú na dĺžku 4 cm, v najširšej časti 3,3 cm.


Vlastnosti: je ľahučký, dobre "sedí" do ruky. Hustota je podľa mňa stredná. Je zastrihnutý na konci do špicu. Sem tam vypadne jeden vlas...


Práca s ním: kontúrovanie lícnych kostí je presné a dobre sa aj rozpracováva, nepráši. Všimla som si však, že treba viac pritlačiť pri "naberaní" lícenky, lebo sa kdesi stráca a menej nanáša. Ale sa zase nestane, že by ste vymaľovali zo seba Marfušku z Mrázika..:D


Cena: 4,09 eura.


Moje hodnotenie: 7 bodov z 10.


Zhrnutie: na začiatok celkom šikovný štetec za prijateľnú cenu, ja som si ho celkom obľúbila.





Druhým pánom, resp. dámou " na holenie" je krémová lícenka od e.l.f All Over Color Stick v odtieni D19 - Pink Lemonade.


Balenie: na mňa príliš "prostý" plastový obal s jednoduchým priehľadným vrchnáčikom, zatváranie na stick systém, ako už názov našepkáva. Malé, ľahké, šikovné, veľa miesta nezaberie, ideálne do kabelky, či cestovnej kozmetickej taštičky. Rotačný výsuvný systém, iste všetkým známy.


Vlastnosti: dobre pigmentovaná, jemne perleťová, ružovo malinová lícenka s nasladlou umelou "vôňou". Tuhá v tyčinke.


Aplikácia: nanášala som priamo na lícne kosti, pár "ťukov" a prstami roztrieť dostratena... Celkom jednoduché a rýchle. Pekne sa dá rozmazať, nerobí fľaky, zanechá zdravý lesk. Odporúčam aplikovať na tekutý make up alebo BB cream, pre zdravý lesklý vzhľad.


Cena: 1,99 eura.


Moje hodnotenie: 6 bodov z 10.


Zhrnutie: na leto ideálna krémová lícenka za smiešnu cenu, pre rýchlu a jednoduchú aplikáciu vhodná aj na cesty.




...nanesená jedným ťahom
...rozotretá


 Prajem pekný deň!




10. júla 2012

Dramatic Lash Kit BROWN LASHIES od e.l.f. - recenzia




Dnes Vám prinášam moje dojmy z umelých mihalníc od značky e.l.f.







Balenie: klasické mihalničkovské balenie jedného páru mihalníc, vrátane lepidla, ktoré v bežnej praxi ihneď odhadzujem do koša, ale kvôli recenzii som ho teda chcela vyskúšať... bolo zrazené, takže som to neriskla a šup s ním medzi odpadky!

Mihalnice: ja som si objednala hnedé ( aj keď nedopatrením ), sú tmavo hnedé, krásne lesklé, jemnučké s pásikom vo farbe mihalníc. Boli dosť "zapatlané" od lepidlo a chvíľku mi trvalo, kým som ich úplne vyčistila a mohla aplikovať.Trošku strapaté, nedržia celkom symetrický tvar, ale na druhej strane to pôsobí prirodzene, nie ako umelá bábika, takže oceňujem! 





Aplikácia: Pracovalo sa s nimi dobre, sú prispôsobivé, mäkučké, nič ma neškriabalo ani nepichalo v oku. Mne neobídu celé viečko. Bez linky bolo trošku vidieť, že nie sú "moje", takže odporúčam aspoň tenučkú linku. Pre prirodzený vzhľad hnedú, pre dramatickejší "look" čiernu. Hnedé skutočne bežným okom nerozoznáte od prirodzeným. Pre výraznejší pohľad ich stačí prebehnúť čiernou špirálou!


Záver: tieto umelé mihalnice môžem doporučiť ako veľmi prirodzené, cenovo dostupné, aj pre "začiatočníčky"...
Odo mňa majú 8 bodov z 10!

9. júla 2012

"Dekoratívka" od e.l.f.

...na stránke www.elfkozmetika.sk som náhodou narazila na výzvu pre blogerky o zapojenie sa do hľadania tej najlepšej! Pôvodne som si chcela objednať len štetec na líčka a krémovú lícenku, ale vravím si prečo nie, tak som sa prihlásila... Podrobné info nájdete na ich stránke... Samozrejme,  že ani zďaleka sa nepasujem ani do top stovky, som úplný začiatočník bloger, aj keď kozmetický "fajnšmeker" a  priznám sa, že nejaké pretekanie ani neuznávam, ale bol aspoň dôvod vyskúšať viac produktov a chcela som trošku spropagovať môj blog pre viac čitateľov...


Na zrecenzovanie som si teda vybrala týchto 5 produktov:


Dramatic Lash Kit - Brown Lashies
Eyelid Primer - 7504 Gold
Blush Brush
All Over Color Stick - 3102 Pink Lemonade
Nail Polish - 1572 Golden Goddess







V nasledujúcich dňoch teda môžte očakávať recenzie na týchto beauty pomocníkov, ktorých sa budem snažiť poriadne preklepnúť a podať čo najpresnejšie a s čistým vedomím a svedomím predostreté informácie...

See you soon...!

8. júla 2012

Nedeľa alebo moja letná bižutka







celoušná náušnica: asos.com
Nakoľko je dnes deň oddychu a pokoja, nebudem sa veľmi rozpisovať a ukážem Vám moju najobľúbenejšiu letnú bižutku...




Môj obľúbený eshop je jednoznačne asos.com !
sada náramkov: asos.com
srdiečko: sashe.sk

Náhrdelníky práve nemusím, ale jeden obľúbený predsa mám a to pastelkové srdiečko, handmade výrobok zo sashe.sk!




Milujem prstene, čím väčší a výraznejší, tým lepšie...

Aká je vaša obľúbená bižutka?







7. júla 2012

Chanel Vitalumiére - recenzia

Dnes prichádzam s recenziou na make up, ktorý som si na jar objednala z fann parfumérie na leto...
Moje rozhodnutie na kúpu bolo na základe recenzie beauty blogeriek z UK pixiwoo, ktoré majú kanál na youtube....odporúčam pozrieť, nádherné líčenia! Hodnotili všetky make upy z tejto známej značky a jednoznačne vyhral Vitalumiére. Rozhodla som si ho teda zaobstarať na leto, lebo je výborne hydratačný...! Dosť bolo omáčok, poďme na hodnotenia...


Obal krásne elegantné balenie s logom výrobcu na vrchnáčiku, sklenená fľaštička, pumpičkové dávkovanie, ktoré mám osobne najradšej.
Konzistencia redšia, povedala by som vodová, podobná redšiemu jogurtu...výborne sa roztiera dostratena, nehrozia žiadne fľaky či nerovnosti, krásne zjednotí farebný odtieň pleti. Používam naň stipple brush.
Vlastnosti na obale píšu...saténovo vyhladená hydratovaná pleť, proti únave...jednoznačne môžem potvrdiť, že je pleť nádherne hydratovaná, vyhladená, oživená...akurát na moju mastnejšiu pleť až veľmi hydratovaná a lesklá! Musím veľa pudrovať. Je ľahučký a vôbec nezaťažuje, pritom pleť je vyživená. Má jemnú krémovú, veľmi príjemnú vôňu.
Odtieň...50 NATUREL, bol určený na leto, s predpokladom, že budem opálená je trošku tmavší, ale na dovolenke bude ok! Samozrejme, dá sa riediť s bledšími odtieňmi, ja ho zvyknem riediť s Lancome Teint Miracle č.1 ( neskôr bude recenzia ), ktorý mám na zimu. Tento odtieň odporúčam pre tmavšie typy pleti! 
Zhrnutie: nádherne hydratačný vyhladzujúci make up, ľahučký so stredným krytím určený skôr pre suchú, prípadne normálnu pleť...
Moje hodnotenie: 9 bodov z 10!

jedno "dávknutie"
prstom rozotretý
štetcom zapracovaný








Prajem krásny horúci víkend!

6. júla 2012

Šťavnatá dúha nielen na leto

     Dnes trošku netradičné lakovanie... 


Podkladový lak,
základný farebný lak podľa vlastnej chuti,
farebné dúhové pásiky, škála lakov dľa výberu, zakončené trblietkovým strieborným dáždikom.... "WUALÁ!"






Šantíte niekedy s lakmi na nechty?